Ovnsbakt løk med ost -

Ovnsbakt løk med ost

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 175° i ca. 30 minutter. Rens løkene og skjær dem i skiver, som må henge sammen i bunnen. Legg dem i ildfast fat, drypp smør over og dryss på ost. Bak løkene midt i ovnen til de er myke. Server løkene som tilbehør til stekt kjøtt, kokt skinke eller pølser.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.