Ovnsbakt laks med dill og asparges - Det skal ikke mye til for å lage et godt måltid!
Foto: Erik Hannemann

Ovnsbakt laks med dill og asparges

Det skal ikke mye til for å lage et godt måltid!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Laks

Legg halvparten av dillen i bunnen av en ildfast form. Legg laksen på dillen. Legg resten av dillen (men spar litt) på toppen. Krydre med litt salt og pepper.

Stek i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter (eller til fisken blir 50-60 grader i ovnen, absolutt ikke mer! Bruk steketermometer).

Asparges og mandler

Kutt av de nederste, tråete bitene av aspargessene. Kok asparges i godt saltet vann i ca 3-4 minutter (avhengig av størrelsen).

Ha i mandlene i kokevannet i ett minutt. (Fjerne skallet om det fortsatt sitter på).

Server

Del laksefileten i to og legg på tallerken. Legg på aspargessene, strø over mandler, finhakk dillen og strø over.

Riv parmesanen fin og dryss over før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Innbakt laks