Slik gjør du det:
Begynn med sausen. Kok opp eplemosten, tilsett eple i terninger og la eplebitene trekke i eplemosten i 1-2 min til de er knapt møre. Ta opp epleterningene og kok eplemosten inn til det halve. Tilsett crème fra fraîche og kok til sausen tykner. Renskjær laksefilten for ben. Legg i et ildfast fat, dryss over salt, pepper og revet sitronskall. Sett i varm stekeovn ved 80 °C og stek i ca 20 min, steketid er avhengig av tykkelsen på laksefileten. Tilsett de kokte epleterningene i sausen. Smak til med salt, pepper og sukker. Server med kokte poteter og grønnsaker for eksempel brokkoli.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.