Ovnsbakt pasta med tomat og mozzarella - Denne retten med pasta, mozzarella og tomat bakes i ovnen. Litt rødvinssmak i sausen gjør susen.
Foto: Linnea press

Ovnsbakt pasta med tomat og mozzarella

Denne retten med pasta, mozzarella og tomat bakes i ovnen. Litt rødvinssmak i sausen gjør susen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm stekeovnen til 200 grader.

Rens og hakk løk, hvitløk og chilipepper og stek det i olje sammen med kjøttdeigen. Rør hele tiden så kjøttdeigen smuldrer seg.

Rør inn tomatene og vannet og la sausen surre i ca. 20 minutter.

Rør inn strimlet basilikum, eddik, salt og pepper.

Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Sil av kokevannet og bland den med halvparten av sausen og 1 dl parmesan.

Legg litt av pastaen i smurt, ildfast form, hell på mer saus, parmesan og skiver av mozzarella. Fortsett å legge lagvis til alt er brukt. Dryss resten av parmesanen på toppen.

Stek gratengen midt i ovnen til den er gyllen og boblende varm, ca. 20 minutter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.