Slik gjør du det:
Forvarm stekeovnen til 200 grader.
Rens og hakk løk, hvitløk og chilipepper og stek det i olje sammen med kjøttdeigen. Rør hele tiden så kjøttdeigen smuldrer seg.
Rør inn tomatene og vannet og la sausen surre i ca. 20 minutter.
Rør inn strimlet basilikum, eddik, salt og pepper.
Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Sil av kokevannet og bland den med halvparten av sausen og 1 dl parmesan.
Legg litt av pastaen i smurt, ildfast form, hell på mer saus, parmesan og skiver av mozzarella. Fortsett å legge lagvis til alt er brukt. Dryss resten av parmesanen på toppen.
Stek gratengen midt i ovnen til den er gyllen og boblende varm, ca. 20 minutter.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.