Slik gjør du det:
Sett stekeovnen på 200 grader. Dryss salt og pepper på fisken og sett den til side. Varm olivenolje, ha i løken og surr til den er myk. Ha i paprika og stek ca 5 minutter. Ha i hvitløk og tomater og surr under lokk ca 5 minutter. Rør inn persille og basilikum og smak til med salt og pepper. Pensle fisken med olje og legg den i en ildfast form. Stek ved 200 grader i ca 10 minutter eller til den er ferdig. Drypp presset sitronsaft over og server med grønnsaksausen. Slik flår du tomater: Fjærn stilkfestet og skjær et kryss i toppen på tomatene. Putt dem 5-10 sekunder i en kjele med kokende vann. Legg dem over i et kar med kaldt, helst iskaldt, vann. La ligge i ca. 30 sekunder. Flå tomatene og fjern kjernene. Oppskriften er hentet fra godfisk.no (Eksportutvalget for fisk)
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.