Ovnsbakt sei med tomat, paprika og rødløk

Ovnsbakt sei med tomat, paprika og rødløk

Dette er en enkel oppskrift med den billige og gode seien.

Christopher Sjuve
45 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 200 grader. Dryss salt og pepper på fisken og sett den til side. Varm olivenolje, ha i løken og surr til den er myk. Ha i paprika og stek ca 5 minutter. Ha i hvitløk og tomater og surr under lokk ca 5 minutter. Rør inn persille og basilikum og smak til med salt og pepper. Pensle fisken med olje og legg den i en ildfast form. Stek ved 200 grader i ca 10 minutter eller til den er ferdig. Drypp presset sitronsaft over og server med grønnsaksausen. Slik flår du tomater: Fjærn stilkfestet og skjær et kryss i toppen på tomatene. Putt dem 5-10 sekunder i en kjele med kokende vann. Legg dem over i et kar med kaldt, helst iskaldt, vann. La ligge i ca. 30 sekunder. Flå tomatene og fjern kjernene. Oppskriften er hentet fra godfisk.no (Eksportutvalget for fisk)

Kanskje disse også frister?