Ovnsbakt sesam- og korianderlaks med linser og brokkoli -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Ovnsbakt sesam- og korianderlaks med linser og brokkoli

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med å koke linsene. Skyll dem godt i et dørslag under rennende vann. Finhakk løk og surr i olje sammen med linsene. Smuldre opp buljongterningene og tilsett i kasserollen sammen med vannet (les på pakken) Kok opp og la trekke ca 20 min. Rens og del brokkoli i buketter og paprika i biter og kok møre i lettsaltet vann i 5-6 min. Rør sammen soyasaus, vann, sukker, sennep og ingefær i en liten kasserolle og kok opp. Hell dressingen over grønnsakene ved servering. Legg laksefileten i en ildfast form og "ringle" over olivenolje, presset sitronsaft, skall (kun det gule), salt, pepper og hakket hvitløk. Bak i varm stekeovn ved 200 ºC i 10-15 min. Ha sesamfrøene i en tørr stekepanne og varm opp under omrøring, pass på at de ikke blir brent, kun gylne. Dryss sesamfrø og frisk koriander over laks og grønnsaker ved servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.