Ovnsbakt tomatsalat - Med fetaost, ruccola og brødkrutonger.

Ovnsbakt tomatsalat

Med fetaost, ruccola og brødkrutonger.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 150˚C. Legg tomatene i en ildfast form og hell over oljen fra fetaosten. Bruk gjerne litt timian og et hvitløksfedd også. Bak tomatene i 15 min. Avkjøl til romtemperatur. Varm opp en tørr stekepanne og rist pinjekjernene i noen sekunder, pass på så de ikke blir brent. Vend salaten i oljen, og legg lagvis salat, tomat og pinjekjerner på fat. Server med brødkrutonger. Kjøp ferdig, eller bruk gammelt brød som dryppes med olje og krydres med salt og pepper. Tørk deretter i ovn sammen med tomatene, men ikke i samme form.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.