Ovnsbakt torsk med chorizo og paprikasaus - Den kraftige spanske pølsen chorizo passer godt til den milde fisken.
Foto: Robin Balas

Ovnsbakt torsk med chorizo og paprikasaus

Den kraftige spanske pølsen chorizo passer godt til den milde fisken.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med paprikasausen. Paprikasaus: Del paprikaene i to og skjær ut skillevegger og frø. Legg dem i et ildfast fat med skinnsiden opp. Drypp litt olje over og bak dem i ovnen på 200 °C i ca. 30 min til skinnet bobler. Avkjøl dem litt og flå skinnet av. Skjær dem i grove strimler. Fres løk og hvitløk i smør, tilsett paprika og fres den i 2-3 minutter. Hell på vin og kraft og kok væsken inn til det halve. Mos blandingen med stavmikser. Hell mosen tilbake i kokekaret og spe med fløte. Gi sausen et oppkok og smak den til med salt og pepper. Fisk: Skjær fisken i porsjonsstykker, dryss dem med salt og brun dem forsiktig på begge sider i smør. Stek terninger av chorizopølsen lett i smør. Legg fisken i ildfast fat med pølseterninger over. Bak fisken midt i ovnen ved 180 °C i ca. 20 min. Kok grønnsakene i lettsaltet vann med en skje smør. Server fisken på en seng av grønnsaker og med sausen rundt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Kremet fiskegryte