Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne -
Foto: Bernt Raanes

Ovnsbakt uerfilét med grønnsaklasagne

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med grønnsaklasagne. Surr grønnsakene i smør sammen med gurkemeie i 1?2 minutter. Hell på hvitvin og la den koke inn. Tilsett fløte og melk, kok opp og jevn sausen med maisenna. Rør inn ost og ett egg om gangen. Smak stuingen til med salt og pepper. Kle en brødform med bakepapir og legg i lasagneplater og grønnsakstuing lagvis. Underste lag skal være lasagneplater, og øverste lag stuing. Stek lasagnen i ovn til den er fast. La den hvile i ca. 10 min før den skjæres i snipper eller stikkes ut i sirkler. Bland alt unntatt oljen til pestoen i food-processor og finhakk det. Spe med oljen til en fyldig saus. Pensle fisken med olje og dryss på salt og pepper. Bak den midt i ovnen til den er gjennomstekt, men ikke tørr. Anrett fisken på varme tallerkener som vist på bildet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Lasagne med torsk
fav Tid: 45 min
Kremet fiskesuppe