Ovnsbakte andelår med epler og svisker - Denne kan også lages med en hel and. Server gjerne med dampet spinat til.
Foto: Illustrasjonsfoto: iStockphoto.

Ovnsbakte andelår med epler og svisker

Denne kan også lages med en hel and. Server gjerne med dampet spinat til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med å lage krydderblandingen: Rist hele svarte pepperkorn og stjerneanis i varm panne til det begynner å ryke. Støt stjerneanisen til pulver og grovknus pepperkornene i en morter.

Salt andelårene med maldonsalt og stek de i panne på skinnsida til den blir sprø og gyllen (på middels til middelshøy varme i omkring ti minutter). Underveis strør du halvparten av krydderblandingen på kjøttsiden. Snu lårene for å brune kjøttsiden så vidt.

Skrell eplene og del dem i fire. Del sjalottløken i to. Legg epler og sjalottløk, samt hele hvitløksfedd og svisker i en ildfast form.

Legg over andelårene med skinnsiden opp. Øs over fettet som er i panna og strø over den andre halvparten av krydderblandingen

Bak i ovnen til kjøttet er mørt i én til halvannen time på 150 grader.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Villand