Slik gjør du det:
Start med å lage krydderblandingen: Rist hele svarte pepperkorn og stjerneanis i varm panne til det begynner å ryke. Støt stjerneanisen til pulver og grovknus pepperkornene i en morter.
Salt andelårene med maldonsalt og stek de i panne på skinnsida til den blir sprø og gyllen (på middels til middelshøy varme i omkring ti minutter). Underveis strør du halvparten av krydderblandingen på kjøttsiden. Snu lårene for å brune kjøttsiden så vidt.
Skrell eplene og del dem i fire. Del sjalottløken i to. Legg epler og sjalottløk, samt hele hvitløksfedd og svisker i en ildfast form.
Legg over andelårene med skinnsiden opp. Øs over fettet som er i panna og strø over den andre halvparten av krydderblandingen
Bak i ovnen til kjøttet er mørt i én til halvannen time på 150 grader.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.