Ovnsbakte cherrytomater og knuste hvitløkspoteter - Godt følge til kylling, koteletter eller pølser. Gjerne også sammen med en grønn salat.
Foto: TV2

Ovnsbakte cherrytomater og knuste hvitløkspoteter

Godt følge til kylling, koteletter eller pølser. Gjerne også sammen med en grønn salat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm stekeovnen til 100 °C. Legg sherrytomatene i et ildfast fat, drypp over olje og dryss over litt salt. Sett i varm stekeovn og bak i ca 1 time, gjerne litt lenger . Skrell potetene (poteter med tynt skall kan beholde skallet på) , og kok dem møre i usaltet vann. Hell av kokevannet og damp potetene tørre. Ta ut tomatene og varm stekeovnen til 250 °C. Bland sammen olje, urter, finhakket hvitløk og salt, bruk gjerne hurtigmikser og kjør sammen til en grønn ”urteolje”. Legg potetene i en stor ildfast form. Knus/klem potetene lett med en potetmoser eller gaffel. Drypp over urteoljen. Stek på øverste rille i varm stekeovn i 10-15 min.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.