Ovnsbakte knuste hvitløkpoteter og tomater servert til stekte pølser -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Ovnsbakte knuste hvitløkpoteter og tomater servert til stekte pølser

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skyll og skrubb potetene godt og kok dem møre i usaltet vann. Varm stekeovnen til 250 °C. Bland sammen olje, urter, finhakket hvitløk og salt, bruk gjerne en hurtigmikser og kjør sammen til en grønn "urteolje". Hell vannet av de kokte potetene og legg potetene på et stekebrett med bakepapir. Knus/klem potetene lett med en potetmoser eller en gaffel. Del tomater i to og legg ved siden av potetene. Drypp over urteoljen. Stek på øverste rille i varm stekeovn i 10-15 min. Stek pølsene og server med de ovnsbakte potetene og tomatene og gjerne en grønn salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.