Ovnsbakte kyllinglår på potetseng -

Ovnsbakte kyllinglår på potetseng

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 200° i ca. 40 minutter. Skrubb potetene godt og skjær dem i løvtynne skiver. Legg dem i ildfast fat med urter, salt og pepper mellom lagene. Gni kyllinglårene inn med salt og pepper og legg dem over potetene. Hell på vin og buljong og legg på litt smør, særlig over potetene så de ikke mørkner. Stek retten midt i ovnen til poteter og kjøtt er mørt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?