Ovnsbakte poteter med rosmarin - Dette er en enkel måte å gjøre potetene gode på.
Foto: Erik Hannemann

Ovnsbakte poteter med rosmarin

Dette er en enkel måte å gjøre potetene gode på.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 250 grader.

Del potetene i to på langs. Ha dem i en ildfast form. Ha i olje og rosmarin og vend godt rundt. 

Har på salt og pepper og legg med hvitløkfeddene. 

Sett dem i ovnen. Skru ned temperaturen til 220. Sjekk potetene etter 40 minutter. Om de ikke er for store trenger de ikke mer tid. Er de større vil de kanskje trenge ti minutter ekstra.

Mos til slutt hvitløken (klem ut innholdet fra skallet) og bland det med oljen. Vend dette godt rundt potetene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Laks i potetform
fav Tid: 60 min
Hasselbackpoteter