Ovnsomelett - Dette er en typisk resteomelett, her er det bare å tilsette det man har, for eksempel kokte grønnsaker, kjøttrester og kokt pasta.
Foto: Aina Hole

Ovnsomelett

Dette er en typisk resteomelett, her er det bare å tilsette det man har, for eksempel kokte grønnsaker, kjøttrester og kokt pasta.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

6 stk egg

1 beger cottage cheese

0,5 beger kesam

0,5 ts salt

0,5 ts pepper

3 stk poteter

3 stk grillpølse

1 stk paprika, rød

2 ts basilikum, tørket

Annonse

Slik gjør du det:

Visp sammen egg, cottage cheese, kesam, salt og pepper. Ønsker du en glatt røre kan du kjøre den sammen med en stavmikser. Kutt potetene, pølser og paprika i terninger og ha det i eggeblandingen. Hell alt over i en stor ildfast form som er godt smurt. Strø over basilikum og sett formen midt i ovnen ved 200 ºC i ca. 20 minutter til eggeblandingen har stivnet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Pai med spinat