Ovnspannekake med bær -
Foto: Alf Børjesson

Ovnspannekake med bær

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Smør en terteform med smeltet smør og dryss over sukker. Legg så tett i tett med frukt eller bær i formen. Hell pannekakerøren over bærene og stek bærpannekaken nederst i stekeovnen ved 200 °C i ca. 40 minutter til den begynner å heve seg og er pent gyllen. Dryss et lett slør med melis over før servering. Server ovnspannekaken lunken med et lite melisdryss. Is eller pisket kremfløte smaker godt til.  

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Bærterte