Ovnsrett med aubergine og tomater - Denne oppskriften kommer fra Rasim Habul, norsk statsborger med bosnisk bakgrunn.
Foto: TV2

Ovnsrett med aubergine og tomater

Denne oppskriften kommer fra Rasim Habul, norsk statsborger med bosnisk bakgrunn.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Del aubergine langsetter. Bruk en skje og ta ut kjernene. Dryss salt på skjæreflatene og la auberginehalvdelene "svette" i ca 30 min. tørk av med husholdningspapir. Rens og finhakk løk og stek myk i olivenolje. Tilsett finhakket hvitløk og stek et par min uten at løk og hvitløk blir brune. Tilsett skållede hakkede tomater. Kok opp og la t rekke noen minutter. Smak til med salt og pepper og litt sitronsaft. Fyll løk og tomatblandingen i aubergine halvdelene og legg i en ildfast form. Fyll vann ca 1 cm opp i bunnen av formen. Sett i varm stekeovn 175 ºC i ca 1 time. Serveres kald eller lun. Stekt fisk kan ev serveres som tilbehør.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Auberginer i form