Ovnsstekt kylling - Alle liker kylling.

Ovnsstekt kylling

Alle liker kylling.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kutt alle grønnsakene i terninger, og legg i en langpanne. Skrell hvitløksfeddene og spre dem i pannen. Fordel kyllingbitene over grønnsakene, og hell over buljongen (terninger oppløst i kokende vann). Stekes på 225 grader i 30-40 minutter, eller til grønnsakene er møre og kyllingen gjennomstekt (væsken som siver ut når du stikker i kyllingen med en kniv, skal være klar, ikke blodig). Øser du væsken over kyllingen og grønnsakene et par-tre ganger underveis, unngår du at grønnsakene blir svidd i tuppene - og kyllingen blir saftig og god!

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?