Ovnsstekt pasta med tomat og mozzarella - Ovnsbakt pasta blir alltid godt med tomat og mozzarella.
Foto: Erik Hannemann

Ovnsstekt pasta med tomat og mozzarella

Ovnsbakt pasta blir alltid godt med tomat og mozzarella.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm stekeovnen til 200 ºC. Kok pasta etter anvisning på pakken. Finhakk løk, hvitløk og chili (uten kjerner) og surr myk i olivenolje. Tilsett hermetiske tomater og ev litt vin eller vann. Kok opp og la småkoke uten lokk i ca 20 min. Tilsett halvparten av basilikumbladene og kjør sausen glatt med en stavmikser eller i en foodprocessor. Smak til med salt, pepper, litt rødvinseddik, ev litt sukker og tilsett resten av basilikumbladene, grovhakket. Bland de kokte pastarørene med halvparten av tomatsausen og halve av parmesanosten. Legg pastasausen lagvis, med mozzarella i biter og tomatsaus i en smurt ildfast form. Avslutt med mozzarella og resten av parmesanostenen. Stek midt i varm stekeovn til retten er sprø og gyllen. Server med brød og en grønn salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Gorgonzolapasta