Ovnsstekte kyllinglår med løk og tomat -

Ovnsstekte kyllinglår med løk og tomat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 200° i ca. 40 minutter. Rens og grovhakk sjalottløken eller skjær den i tynne båter. Flå tomatene, klem ut frøene og skjær tomatkjøttet i små terninger. Bland løk og tomat i et ildfast fat. Hell på hønsebuljong og legg kyllinglårene på toppen. Dryss på litt salt og pepper og stek kyllingen midt i ovnen til kjøttet er gjennomstekt og løken mør. Server kyllingen med ris eller potetmos og salat eller kokte grønnsaker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?