Påskefavoritt med poteter og laks -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Påskefavoritt med poteter og laks

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og skjær poteter i strimler og finhakk løk. Surr poteter og løk i en vid gryte. Tilsett fløte og kok opp og la trekke til potetene er møre, ca 20 min. Skjær laks i strimler og finhakk dill (hold av litt dill til pynt). Vend laks og dill inn i potetene (pass på at potetene ikke går i stykker) og hell stuingen i et ildfast fat. Stek høyt i stekeovnen ved 225 ºC til potetene er gyllende på toppen. Tips: Poteter, løk og laks kan legges lagvis i en form og stekes i stekeovn ved 200 ºC i ca 1 time.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Jansons fristelse