Påskekake med appelsin -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Påskekake med appelsin

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør mykt smør og sukker til det er luftig og kremaktig. Rør inn ett og ett egg. Rør godt mellom her gang. Tilsett revet appelsinskall (kun det gule) og appelsinsaft. Sikt i hvetemel og bakepulver og rør inn. Fyll røren i en godt smurt springform, 22 cm. Stek på nederste rille i varm stekeovn 175 ºC i ca 50 min. Stikk huller i den nystekte kaken med en trepinne og hell presset appelsinjuice i hullene. Avkjøl kaken på rist. Glaser med melisglasur og pynt med appelsinfileter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?