Påskekjeks med nøtter, appelsin og sjokolade -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Påskekjeks med nøtter, appelsin og sjokolade

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1 porsjon = ca.25 stk Lag gjerne en stor porsjon. Kakene er holdbare og oppbevares best i en boks. De blir myke av frysing. Visp sammen smør og sukker hvitt, tilsett egg, mel, hjotetakk og vaniljesukker og rør godt om. Grovhakk sjokolade og hasselnøtter og riv skallet av en vasket appelsin og tilsett i røren. Sett deigen med hjelp av to teskjeer på bakepapirkledt eller smurt stekeplate. Kjeksene vil flyte litt utover. Stek i varm stekeovn 180 °C i 10-12 min på miderste rille. La kakene stå på stekeplaten et par min før de legges på rist og avkjøles.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?