Pære med ingefær - Nydelig pæredessert med morsomme smaker.
Foto: Erik Hannemann

Pære med ingefær

Nydelig pæredessert med morsomme smaker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Riv ingefær og ha i en kjele med sukker, honning, vin, kanel og ca 2 desiliter vann.

Kok til halvparten har fordampet. Sil av og sett til side.

Del pærene i to på langs. Stek dem i smør i noen minutter på hver side.

Ha over laken, (eventuelt litt rom eller cognac) sett på lokk og la de koke seg møre. Det tar 5-6 minutter.

Servér gjerne med is.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Sylta appelsiner
fav Tid: 30 min
Svinekoteletter