Pærer Belle Hèléne -

Pærer Belle Hèléne

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med sausen. Bland vann, oppbrukket sjokolade og potetmel og gi det et oppkok under omrøring så sjokoladen smelter. Ta kokekaret fra varmen så snart sausen begynner å koke, ellers blir sausen seig av potetmelet. Smak til med vaniljesukker. La pærene renne godt av og anrett dem på porsjonstallerkener sammen med iskuler, hell sausen varm over og server desserten med det samme.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Appelsingelé
fav Tid: 20 min
Rabarbrasuppe