Pærer Belle Hèléne -

Dessert

Pærer Belle Hèléne

Dette trenger du til 4 porsjoner

4 stk hermetiskpære

1 l vaniljeiskrem

Varm sjololadesaus:

5 dl vann

125 g mørk kokesjokolade

2 ts potetmel

  vaniljesukker

Slik gjør du det:

Start med sausen. Bland vann, oppbrukket sjokolade og potetmel og gi det et oppkok under omrøring så sjokoladen smelter. Ta kokekaret fra varmen så snart sausen begynner å koke, ellers blir sausen seig av potetmelet. Smak til med vaniljesukker. La pærene renne godt av og anrett dem på porsjonstallerkener sammen med iskuler, hell sausen varm over og server desserten med det samme.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 20 min

Tid: 60 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Vinnerne kommer nok til å overraske deg!

Vi har testet 11 typer lettost og gulost.

Les mer

Testen kan vise grad av depresjon

Får du over tjue poeng, bør du søke hjelp.

Les mer

Hvorfor er det vanskelig å servere Cola light i luften?

QUIZ: Dette visste du garantert ikke om fly.

Kvinneguiden |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK