Pærer Belle Hèléne -

Dessert

Pærer Belle Hèléne

4 porsjoner
Dette trenger du:

4 stk hermetisk pære

1 l vaniljeiskrem

Varm sjololadesaus:

5 dl vann

125 g mørk kokesjokolade

2 ts potetmel

  vaniljesukker

Slik gjør du det:

Start med sausen. Bland vann, oppbrukket sjokolade og potetmel og gi det et oppkok under omrøring så sjokoladen smelter. Ta kokekaret fra varmen så snart sausen begynner å koke, ellers blir sausen seig av potetmelet. Smak til med vaniljesukker.
La pærene renne godt av og anrett dem på porsjonstallerkener sammen med iskuler, hell sausen varm over og server desserten med det samme.

Lagt til av

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 20 min

Tid: 60 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Dette sier mer om deg enn du tror

Skal skjorten oppi eller utenfor buksa? Svaret får du her.

Det Nye |

Les mer

- Få er klar over hvor farlig dette er

Tabben som kan gjøre pastaen til en bakteriebombe.

Kvinneguiden |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK