Pølse- og bønnegryte -

Pølse- og bønnegryte

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær pølsen i skiver eller terninger, løken i tynne båter og stek det i margarin. Rør inn karripasta. La bønnene og maisen renne av og bland dem i gryten sammen med tomater og halvparten av crème fraîche. Kok retten i noen minutter. Smak til med salt og server resten av crème fraîche til. Tips! De fleste typer pølse kan brukes, for eksempel røkt kjøttpølse, hvitløkspølse, bratwurst eller medisterpølse.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?