Pølsegryte med chili -

Pølsegryte med chili

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær pølsene i skiver og hakk løk, hvitløk og chili. Brun pølsene først i olje og stek deretter grønnsakene. Ha tomater, tomatpuré, eplenektar og krydder sammen med grønnsakene og gi dette et oppkok. Rør av og til og la det koke til sausen begynner å bli tykk. Legg pølseskivene over og la de bli gjennomvarme. Legg basilikumblader og alfalfaspirer til pynt oppå retten.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Pølsesandwich