Pølsegryte med urter - Pølser er så mye mer enn det vi legger i lompe og spruter ketsjup på.
Foto: Erik Hannemann

Pølsegryte med urter

Pølser er så mye mer enn det vi legger i lompe og spruter ketsjup på.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vask og skrell grønnsakene. Hakk løk, purre, gulrot og selleri og stek det på svak varme i smør i fem minutter. Prikk pølsene med en gaffel, ha dem i kjelen og stek videre i fem minutter.

Knus hvitløken og ha i. Stek i ett minutt. Hell i hvitvinen (bytt eventuelt ut hvitvin med 1 spiseskje hvitvinseddik og i dl vann).

La det koke inn til det så vidt er litt væske igjen. Hakk urtene, ha dem i og vend godt rundt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?