Pølselapskaus - Denne typiske husmannskosten lages i mange varianter, her er en med pølse.
Foto: Astrid Hals

Pølselapskaus

Denne typiske husmannskosten lages i mange varianter, her er en med pølse.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Vask, rens og del opp poteter og grønnsaker. 2. Kok opp vannet i en kjele og ha i potetene og grønnsakene. 3. Del baconskiver og pølse i små biter, og stek dem lett i stekepanna. 4. Når potetene og grønnsakene er nesten møre tilsettes pølse og bacon. 5. La alt trekke noen minutter til det er varmt. 6. Smak til med salt og pepper.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Baconring