Pølsesnacks - Et utvalg pølser og noe snadder laget som tapas eller fingermat, danner en lett og leken ramme for et hyggelig lag.
Foto: Astrid Hals

Pølsesnacks

Et utvalg pølser og noe snadder laget som tapas eller fingermat, danner en lett og leken ramme for et hyggelig lag.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Legg grillpinner i vann minst 15 minutter, og del de eventuelt i passende lengder med en saks.

2. Del pølsene i fire biter, og træ de på spydet sammen med spekepølse, frukt og grønnsaker. Du velger selv hvilke kombinasjoner du ønsker.

3. Stek de i ovnen på 225-230 grader i ca. 12 minutter, eller stek de i stekepanne ved middels varme. Server som snacks med f.eks guacamole som dip eller en karrimajones. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Pølsespyd
fav Tid: 30 min
Pølser i lettøl
fav Tid: 15 min
Chorizo flambeado