Pølsespidd med ovnsstekte poteter -

Pølsespidd med ovnsstekte poteter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm stekeovnen til 225°C. Skjær pølsene i tykke skiver eller store terninger, og paprikaen i terninger. Tre dem vekselvis på spidd. Legg dem på bakepapir på stekebrett. Skrubb potetene godt. Bruk små poteter som blir fort møre, for eksempel mandelpoteter. Del dem i to langsetter. Legg dem ved siden av spiddene og pensle dem med olje. Dryss på krydder. Stek spidd og poteter midt i ovnen i ca. 15 minutter, til potetene er møre. Ta ut spiddene når de er ferdige. Finhakk tomaten og bland den med de øvrige sausingrediensene. Server sausen til spiddene og potetene.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Stekte
fav Tid: 15 min
Pølsespyd