Pølsespyd - Det blir ikke barnebursdag uten pølser. Her har de fått selskap av oliven, tomater og drue r, før de er stukket inn i en aubergine.
Foto: Peter Berg

Pølsespyd

Det blir ikke barnebursdag uten pølser. Her har de fått selskap av oliven, tomater og drue r, før de er stukket inn i en aubergine.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Du trenger: små trespyd. Del pølsene i fire og stek dem gylne på svar varme i smør. Træ dem på trespyd sammen med tomater, oliven og druer.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Nykål og pølser
fav Tid: 10 min
Baconbombe