Paellatomater - Dette er den kuleste måten å bake tomater på akkurat nå.
Foto: Erik Hannemann

Paellatomater

Dette er den kuleste måten å bake tomater på akkurat nå.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær av "hatten" på tomaten (toppen). Skrap ut innmaten med en teskje. Ha innmaten i en sylinderisk beholder (slik du bruker med stavmikser). 

Rens løken og del i to. 

Rens paprikaen (fjern det hvite) og del i grove biter. 

Ha løk, paprika, buljong, hvitløk, ris, safran, oliven og persille i beholderen. Kjør alt sammen med stavmikser til blandingen er nesten glatt. 

La det stå i en halvtimes tid.

Forvarm ovnen til 180 grader. 

Legg tomatene i en (eller flere) ildfaste former. Det beste er om de ikke kan velte. 

Fordel blandingen i tomatene. Bak i ovnen i omtrent 45 minutter. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Paella
fav Tid: 60 min
Paella