Slik gjør du det:
Skjær av "hatten" på tomaten (toppen). Skrap ut innmaten med en teskje. Ha innmaten i en sylinderisk beholder (slik du bruker med stavmikser).
Rens løken og del i to.
Rens paprikaen (fjern det hvite) og del i grove biter.
Ha løk, paprika, buljong, hvitløk, ris, safran, oliven og persille i beholderen. Kjør alt sammen med stavmikser til blandingen er nesten glatt.
La det stå i en halvtimes tid.
Forvarm ovnen til 180 grader.
Legg tomatene i en (eller flere) ildfaste former. Det beste er om de ikke kan velte.
Fordel blandingen i tomatene. Bak i ovnen i omtrent 45 minutter.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.