Pai med friske bær -

Pai med friske bær

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lag mørdeig etter anvisningen. Kjevle den ut og kle en form ca. 24 cm i diameter. Prikk bunnen godt, klem et stykke matpapir ned over bunn og sider og stek paiskallet nederst i ovnen ved 175 grader i ca. 15 minutter, til deigen er gyllen og gjennomstekt. Lag vaniljekrem etter anvisningen. Fyll den i paiskallet når det er kaldt og legg på bær. Server paien nylaget før deigen blir bløt av vaniljekremen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Appelsinterte
fav Tid: 60 min
Kirsebærpai