Pai med kalkunpålegg og brokkoli - En pai med mild smak som de fleste bør like. Du kan også sløyfe kalkunpålegget og lage en vegetarisk brokkolipai.
Foto: Astrid Hals

Pai med kalkunpålegg og brokkoli

En pai med mild smak som de fleste bør like. Du kan også sløyfe kalkunpålegget og lage en vegetarisk brokkolipai.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Smuldre smør og mel og tilsett vann til en smidig deig.

2. La den hvile i kjøleskapet mens du skjærer opp fyllet.

3. Trykk deigen ut i en paiform og prikk deigen med en gaffel. Stek bunnen til den er litt gyllen. 

4. Fordel pålegg og grønnsaker på den forstekte paibunnen.

5. Hell over sammenvispet egg, melk, salt og pepper. Dryss revet ost på toppen.

6. Stek paien videre i ca. 25 minutter til eggeblandingen har stivnet og paien er gyllenbrun. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Brokkolipai