Slik gjør du det:
Smuldre smør og mel i en bolle. Bland inn vann og salt. Pakk deigen inn i plastfolie og la den ligge i kjøleskapet en times tid. Press deigen ut i en paiform. Prikk deigen med en gaffel og stek den så ved 225° i 10–15 min.
Rens og hakk vårløk og hvitløk og fres det i en stekepanne sammen med kjøttdeigen. Tilsett salt og pepper. Fordel fyllet i paiskallet.
Skjær stjerneløken i skiver og legg det over fyllet sammen med soltørkede tomater. Er de soltørkede tomatene store, del dem opp i mindre biter.
Bland sammen melk, egg og revet ost og hell over i paien.
Stek den på nederste rille til eggeblandingen har stivnet og paien har fått en fin gyllen farge, ca. 30 min.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.