Pai med kjøttdeig - En sikker vinner på middagsbordet.
Foto: Svein Brimi

Pai med kjøttdeig

En sikker vinner på middagsbordet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smuldre smør og mel i en bolle. Bland inn vann og salt. Pakk deigen inn i plastfolie og la den ligge i kjøleskapet en times tid. Press deigen ut i en paiform. Prikk deigen med en gaffel og stek den så ved 225° i 10–15 min.

Rens og hakk vårløk og hvitløk og fres det i en stekepanne sammen med kjøttdeigen. Tilsett salt og pepper. Fordel fyllet i paiskallet.

Skjær stjerneløken i skiver og legg det over fyllet sammen med soltørkede tomater. Er de soltørkede tomatene store, del dem opp i mindre biter.

Bland sammen melk, egg og revet ost og hell over i paien.

Stek den på nederste rille til eggeblandingen har stivnet og paien har fått en fin gyllen farge, ca. 30 min.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?