Pai med laks - Topp paien med røkelaks, det blir utrolig godt!
Foto: Foto: Svein Brimi

Pai med laks

Topp paien med røkelaks, det blir utrolig godt!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smuldre smør og mel. Tilsett kaldt vann og lag en jevn deig. La deigen stå kaldt i 30 min.

Trykk deigen ut i smurte porsjonspaiformer eller bruk en stor paiform.

Prikk deigen med en gaffel. Stek bunnene ved 200° i 10 min, til de er litt gylne.

Legg laks i skiver oppå paibunnene.

Dryss revet ost, dill og pepper over, og hell på sammenpisket egg og melk.

Stek paiene i ca. 25 min. til eggeblandingen har stivnet. Bruker du en stor form, må du beregne litt lengre steketid.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.