Pai med ost, brokkoli og urter - Pai er enkel hverdagsmat. Her er en oppskrift du kommer til å like.
Foto: Erik Hannemann

Pai med ost, brokkoli og urter

Pai er enkel hverdagsmat. Her er en oppskrift du kommer til å like.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Deigen

(Du kan også bruke ferdig mørdeig). Smuldre smøret i melet ved å bruke fingrene eller en foodprocessor. Tilsett vann og arbeid deigen raskt sammen (i foodprocessor 10-12 sek). Kjevle ut deigen.

Resten

Bryt opp brokkolien i mindre buketter. Kok den i ett minutt i saltet vann. Sett til side.

Finhakk løken og stek den blank. Del opp kyllingbrystene i små biter. Ha dem i pannen og stek i tre, fire minutter. Knus hvitløken og ha i stekepannen. Stek videre i et halvt minutt og ta platen av varmen.

Knekk eggene i en stor bolle. Pisk dem sammen med fløte, melk, revet ost, muskat, timian, rosmarin, sitronsaft og sitronskall. Ha i kyllingblandingen. Smak til med salt og pepper

Kjevle ut deigen. Legg den i bunnen av formen og pass på at den kommer opp langs sidene.

Legg kyllingblandingen i formen. Lag et lokk av resten av deigen og kle formen.

Stek i ovnen på 180 grader i en halv time eller til den er gyllen på toppen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Middelhavspai
fav Tid: 45 min
Cupcake med sitron