Pai med ost - Pai med ost er så godt når du bruker riktig ost. Finner du comte er din lykke gjort.
Foto: Erik Hannemann

Pai med ost

Pai med ost er så godt når du bruker riktig ost. Finner du comte er din lykke gjort.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bunnen

Forvarm ovnen til 200 grader.

Bland sammen alle ingrediensene til en deig. Sett den kaldt i kjøleskapet dekket med plast. 

Fyllet

Vask purren godt og skjær den i tynne skiver. Kok den i litt vann i fem minutter. Sil av. 

I en bolle, bland sammen fløte, melk, mel og knekk i eggene. Visp sammen og ha i litt salt, pepper og muskat. 

Klem deigen ut i en 26 cm paiform. Stek den i 25 minutter. 

Skru ovnen ned til 180 grader. 

Ha nå i den kokte purren. Strø på osten og hell over melkeblandingen. 

Sett den inn i ovnen igjen i ytterligere 25 minutter. 

Ta den ut av ovnen. Server gjerne med hakkede, friske urter eller en salat. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Ostekjeks
fav Tid: 30 min
Sveitsisk soufflé
fav Tid: 60 min
Ostesuffle