Slik gjør du det:
Bunnen
Forvarm ovnen til 200 grader.
Bland sammen alle ingrediensene til en deig. Sett den kaldt i kjøleskapet dekket med plast.
Fyllet
Vask purren godt og skjær den i tynne skiver. Kok den i litt vann i fem minutter. Sil av.
I en bolle, bland sammen fløte, melk, mel og knekk i eggene. Visp sammen og ha i litt salt, pepper og muskat.
Klem deigen ut i en 26 cm paiform. Stek den i 25 minutter.
Skru ovnen ned til 180 grader.
Ha nå i den kokte purren. Strø på osten og hell over melkeblandingen.
Sett den inn i ovnen igjen i ytterligere 25 minutter.
Ta den ut av ovnen. Server gjerne med hakkede, friske urter eller en salat.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.