Pai med ostefyll og bær - Dette er en syrlig, frisk og nydelig kake som garantert kommer til å gå ned på høykant.
Foto: Svein Brimi

Pai med ostefyll og bær

Dette er en syrlig, frisk og nydelig kake som garantert kommer til å gå ned på høykant.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha alle ingrediensene til bunnen i en kjøkkenmaskin. Kjør på full hastighet til du har en passe fast deig. Klem deigen ut en godt smurt paiform. 

Stek bunnen midt i ovnen ved 200 grader i 10 min eller til den har fått litt farge. Avkjøl bunnen til den er helt kald. 

Fyll: Fordel lemon curd jevnt over bunnen. Pisk opp osten med melis. Visp fløten stiv og bland forsiktig inn i ostemassen. Fordel kremen i paiskallet.

Vask og del bær i passe biter og legg over ostekremen. Riv sjokolade over bærene. Vask og rasp limeskall i en skål og bland det med sukker. Dryss over kaken før servering. 

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.