Panert torsk - Panert fisk er ikke populært lenger, men stadig like godt.

Hovedrett

foto: Erik Hannemann

Panert torsk

Panert fisk er ikke populært lenger, men stadig like godt.

Dette trenger du

1 stk egg

2 skiver torsk

3 ss brødrasp

  salt og pepper

2 ss hvetemel

  smør/oljetil steking

Slik gjør du det:

For å gjøre fisken fastere kan du legge den i kaldt vann med isbiter i 15-20 minutter.

Pisk egget og bland med noen dråper vann så det ikke blir for tyktflytende.

Dypp fisken i mel og rist av det overflødige. Pensle på det piskede egget (eller dyppet fisken i det).

Vend fisken i brødraspet. (Du kan også blande inn krydder i brødraspen, muskat eller urter passer godt).

Varm opp smør og olje i en stekepanne. Stek fisken i 4-5 minutter på én side. Skru av platen og snu fisken.

La den steke i 3-4 minutter til skorpen er gyllen.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 240 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

- Nesa er stor og skeiv, veldig heksete

Vi ga seks personer muligheten til å retusjere seg selv.

Det Nye |

Les mer

Bekjennelser fra en perfekt gravid

Mitt andre svangerskap var en helsemessig katastrofe. Hurra for meg!

Les mer

Dette prøver kroppen å fortelle deg

Her er symptomene du ikke burde ignorere.

Kvinneguiden |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK