Panert torsk - Panert fisk er ikke populært lenger, men stadig like godt.

Hovedrett

foto: Erik Hannemann

Panert torsk

Panert fisk er ikke populært lenger, men stadig like godt.

Dette trenger du:

1 stk egg

2 skiver torsk

3 ss brødrasp

  salt og pepper

2 ss hvetemel

  smør/olje til steking

Slik gjør du det:

For å gjøre fisken fastere kan du legge den i kaldt vann med isbiter i 15-20 minutter.

Pisk egget og bland med noen dråper vann så det ikke blir for tyktflytende.

Dypp fisken i mel og rist av det overflødige. Pensle på det piskede egget (eller dyppet fisken i det).

Vend fisken i brødraspet. (Du kan også blande inn krydder i brødraspen, muskat eller urter passer godt).

Varm opp smør og olje i en stekepanne. Stek fisken i 4-5 minutter på én side. Skru av platen og snu fisken.

La den steke i 3-4 minutter til skorpen er gyllen.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 240 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Denne øl-quizen bør du klare

Greier du ikke disse enkle spørsmålene, er det jaggu dårlig stelt.

Les mer

Ser du hva som er feil?

Ikke? Da klarer du nok heller ikke full pott i denne quizen.

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK