Panert torsk - Panert fisk er ikke populært lenger, men stadig like godt.
Foto: Erik Hannemann

Panert torsk

Panert fisk er ikke populært lenger, men stadig like godt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

For å gjøre fisken fastere kan du legge den i kaldt vann med isbiter i 15-20 minutter.

Pisk egget og bland med noen dråper vann så det ikke blir for tyktflytende.

Dypp fisken i mel og rist av det overflødige. Pensle på det piskede egget (eller dyppet fisken i det).

Vend fisken i brødraspet. (Du kan også blande inn krydder i brødraspen, muskat eller urter passer godt).

Varm opp smør og olje i en stekepanne. Stek fisken i 4-5 minutter på én side. Skru av platen og snu fisken.

La den steke i 3-4 minutter til skorpen er gyllen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Kveite