Panerte aubergineskiver -

Panerte aubergineskiver

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vask og skjær auberginen i 0,5 cm tykke skiver. Strø dem med saltet på begge sider og la dem ligge i ca. 15 minutter. Skyll dem under rennende vann kaldt vann og tørk dem godt med kjøkkenpapir. Visp sammen egg og gurkemeie eller karri, hakket persille, hvitløk, paprika og kajenne, samt salt og pepper. Dypp aubergineskivene i eggeblandingen, vend dem i griljermelet og stek dem i smør til de er gyllenbrune på begge sider. Server skivene med tomatsalat og grovbrød til, eller som vegetarisk alternativ til kjøtt i pitabrød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Auberginegrateng
fav Tid: 120 min
Vårlig tian