Panna cotta servert med høstens bær - Panna cotta blir ikke stort bedre enn når den serveres med gode bær.
Foto: Panopticon

Panna cotta servert med høstens bær

Panna cotta blir ikke stort bedre enn når den serveres med gode bær.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha melk fløte, vaniljestenger snittet på langs, finrevet sitronskall (kun det gule) og halvparten av fløten i en liten kasserolle og la det småkoke i ca 10 min, til halv mengde.

Legg gelatinbladene i kaldt vann til de er myke. Klem ut vannet og løs opp gelatinen i den varme fløteblandingen. Avkjøl litt og sett i kjøleskapet. Rør om en gang i mellom.

Blandingen er avkjølt nok når den dekker baksiden på skjeen. Visp resten av fløten med melis eller sukker.

Sil i den avkjølte fløteblandingen og vend lett sammen. Smak ev til med litt mer sukker/melis og litt sitronsaft. Fordel kremen i små porsjonskopper eller -glass (kan servers rett fra glasset).

Dekk med plastfilm og sett kaldt minst 1 time. Ved servering kan koppen dyppes i varmt vann for å løsne på innholdet og hvelv på dessert tallerken. Server med friske ev rørte bær.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Panna cotta
fav Tid: 60 min
Jordbærgele