Slik gjør du det:
(Gir ca. 10-12 porsjoner) Smelt sukkeret til lys karamell. Del vaniljestangen i to på langs og skrap ut frøene. Ha i både stengene og frøene i karamellen. Hell over fløtemelken. La det koke til sukkeret har løst seg opp. Trekk kjelen til siden og ha i utbløtt gelatin. Rør godt rundt og pannacottabasen er klar, og det er NÅ det gjelder: Heller du massen i kopper nå og setter de på kjøl får du en nydelig Karamellpannacotta. Men tar du i litt grappa før kjøl, har du Grappa cotta - eller tilsett litt smeltet sjokolade og du får Sjoko cotta, eller riv skallet av en appelsin og press juicen over og vi får en nydelig Appelsin cotta.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.