Pannacotta fra Moi -

Pannacotta fra Moi

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

(Gir ca. 10-12 porsjoner) Smelt sukkeret til lys karamell. Del vaniljestangen i to på langs og skrap ut frøene. Ha i både stengene og frøene i karamellen. Hell over fløtemelken. La det koke til sukkeret har løst seg opp. Trekk kjelen til siden og ha i utbløtt gelatin. Rør godt rundt og pannacottabasen er klar, og det er NÅ det gjelder: Heller du massen i kopper nå og setter de på kjøl får du en nydelig Karamellpannacotta. Men tar du i litt grappa før kjøl, har du Grappa cotta - eller tilsett litt smeltet sjokolade og du får Sjoko cotta, eller riv skallet av en appelsin og press juicen over og vi får en nydelig Appelsin cotta.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Supergode spareribs