Pannacotta med frisk frukt og bær -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Pannacotta med frisk frukt og bær

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg gelatinplatene i kaldt vann. Kok opp 1/5 av fløten, sukker, splittet vaniljestang og finrevet sitronskall (kun det gule). La blanding trekke i ca 2 min. Tilsett utbløtt gelatin og rør godt om. Ha i resten av fløten og sitronsaft. Sil røren og hell i porsjonsformer/glass og sett kaldt i kjøleskapet til den stivner, 2-3 timer, eller natten over. Server med frisk frukt /bær.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.