Pannekaker av kikertemel - Disse indiske pannekakene serveres med chutney og krydderchae om vinteren og lassi kefirdrikk om sommeren. Dette er en sunn og meget mettende frokost også for dem som har glutenintoleranse.
Foto: Tom Sinding-Larsen

Pannekaker av kikertemel

Disse indiske pannekakene serveres med chutney og krydderchae om vinteren og lassi kefirdrikk om sommeren. Dette er en sunn og meget mettende frokost også for dem som har glutenintoleranse.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

(ca. 10 stk) 1. Sikt besan i en bolle. Lag små terninger av løk og tomater. Del opp chili i tynne skiver. 2. Bland besan, kefir og vann med krydder til en pannekakerøre. Røren bør være fri for klumper. La røren svelle i et kvarter. 3. Varm en stekepanne og pensle lett med olje. Ha i røre og lag en pannekake. Ha på småhakket løk, tomater, chili og litt finsnittet koriander. Snu pannekaken og stek kort på den andre siden. Tips: Har du barn som ikke liker løk og tomater, kan dette sløyfes. Rull pannekaken med litt ketchup i.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?