Pannekaker fylt med laks og egg - Gressløk og kruspersille setter både smak og farge på disse pannekakene som er fylt med en nydelig laks- og eggesalat med hakket dill.
Foto: Eva Brænd

Pannekaker fylt med laks og egg

Gressløk og kruspersille setter både smak og farge på disse pannekakene som er fylt med en nydelig laks- og eggesalat med hakket dill.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Lag pannekakerøre av mel, grønnsaksbuljong, smeltet smør, egg og eggehvite. Tilsett finhakket kruspersille og gressløk. La pannekakerøren hvile mens du lager fyllet. Stek purren myk i litt smør. Tilsett crème fraîche og la det syde et par minutter. Ha i laks i strimler, hakkede egg og finhakket dill. Krydre med salt og kvernet pepper. Stek pannekakene og rull sammen. Legg på litt fyll i midten og pynt med laks, hakket egg og hakket dill.  

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?