Pannekaker i tårn - Dette er en deilig sommerdessert.
Foto: Foto: Svein Brimi

Pannekaker i tårn

Dette er en deilig sommerdessert.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland mel og salt. Tilsett halvparten av melken. Rør godt til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken.

Visp inn egg. La røren svelle i ca. ½ time. Smelt smør i en god og varm stekepanne.

Hell i en øse med pannekakerøre og vend på pannen, slik at røren legger seg i et jevnt lag.

Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.

Avkjøl pannekakene under et lokk, de er best når de er litt lune. Pisk krem og sukker til luftig krem. Del bærene i passe biter og grovhakk M.

Lag stabler av pannekaker og legg krem og bær imellom. Dryss over grovhakket M.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Pannekaker
fav Tid: 45 min
Blåbærpannekake